Dienstverlening

Waarom ik doe wat ik doe

Al jaren zie ik dat vakkennis op het gebied van vastgoed schaars is geworden binnen grote organisaties. Daarnaast beschikken mijn klanten over onvoldoende tijd en creativiteit om op een gestructureerde manier vastgoedprojecten op te pakken. Als dan mijn hulp wordt ingeroepen, vind ik niks mooier om samen met mijn opdrachtgever, binnen de driehoek ‘tijd – kwaliteit – geld’, het speelveld te bepalen en direct aan de slag te gaan. Als ik daarbij ook nog eens een gebouw of een gebied een tweede leven kan geven (lees: waarde mag creëren), kan mijn geluk helemaal niet meer op.

“Altijd proberen”; de lijfspreuk van mijn overgrootvader Willem Evers

Bij dat alles zet ik het belang van mijn klant op 1. Zeggen wat je gaat doen en vervolgens doen wat je hebt gezegd. Reken mij maar af op mijn resultaten. Graag vier ik vervolgens samen met u onze successen.

“Intelligentie en vakmanschap zijn niet voldoende; je kunt je werk pas goed doen als je er ook lol aan beleeft”

Al jaren heb ik plezier in mijn vak, geniet ik van al die verschillende mensen om mij heen en ben ik dankbaar voor al die business die mij jaar in jaar uit wordt gegund.
“Dankbaarheid: wat een geluk dat ik leef! Ik ben dankbaar voor alles dat het universum voor mij in petto heeft.”

 

Ik heb integriteit en eerlijk zaken doen hoog in het vaandel staan. Die waarden komen voor mij samen bij RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). RICS bevordert en handhaaft de hoogste professionele kwalificaties, standaarden en ethische normen in de ontwikkeling en het beheer van grond, vastgoed, bouw en infrastructuur. Daarbij opereert RICS in het algemene maatschappelijke belang en overstijgt het de individuele belangen van haar leden.

Al jaren begeleid ik als counseler kandidaat-leden op weg naar zijn/haar lidmaatschap. Tevens fungeer ik als voorzitter/assessor van APC (assessment of Professional Competence) selectiepanels.

REAL solutions is geregistreerd als ‘a firm regulated by RICS’, registratie nummer 048710.